By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.

Ilves, GoodKaarma, Saaremaa

GoodKaarma-maatalossa valmistetaan luonnonmukaisia saippuoita.

Kesäisin maatalo on avoinna yleisölle, ja siitä on tullut suosittu kohde, jossa käy vuosittain tuhansia vierailijoita. Ryhmät ovat myös tervetulleita, mutta tällöin vierailu tulee varata etukäteen.

Vieraat saavat tietoa saippuayrityksestämme ja pääsevät seuraamaan saippuanvalmistusta. Tarjolla on myös saippuanvalmistuksen työpajoja (varattava etukäteen).

Lahjakaupastamme löydät laajan valikoiman kiinnostavia matkamuistoja, käsitöitä, taidetta, koruja, saippuoita, eteerisiä öljyjä, kynttilöitä, hunajaa, sinappia, leluja sekä paljon muuta.

Puutarhakahvilassamme on tarjolla virvokkeita. Kahvila sijaitsee viehättävän olkikatoksen alla, jossa tiikkikalusteet lepäävät puuterassilla. Tarjolla on muun muassa teevalikoima, kahvia, kylmiä juomia, hedelmäsmoothieita, viiniä ja olutta. Ryhmille on mahdollista tilata catering-palveluita (esim. kahvia ja kakkua tai voileipiä). Tiedustele hintoja ryhmällesi.

Sisäänpääsy on kaikille (myös ryhmille) ilmainen. Pyydämme ryhmiä ilmoittautumaan ennakkoon. Kiitos!

Ota yhteyttä sähköpostitse

Virallinen sesonkiaika alkaa 1. heinäkuuta ja jatkuu 31. elokuuta saakka. Tällä aikavälillä olemme avoinna joka päivä kello 10.00–18.00. Muina aikoina olemme avoinna vain sopimuksen mukaan. Ota meihin yhteyttä!

GoodKaarma Maalaistalo

  • Saippuanvalmistuksen työtuvat (tilauksesta)
  • Taide- ja käsityökauppa (luottokortit hyväksytään)
  • Puutarhakahvila (luomu alkupalat ja juomat)


Lataa PDF

Avoinna 01. kesäkuuta - 31. elokuuta
Joka päivä klo 10-18.
GoodKaarma Tila, Kuken kylä,
Kaarman kunta, 93734 Saarenmaa, Viro.
Tel. (00 372) 5348 4006

Nettikaupassa